keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Piianpeili myytävänä - ostaja päättää värin


Entisöinti/kunnostusprojekti "piianpeili" on edennyt pintamaalia vaille valmiiksi. Tehdyistä korjauksista olen kertonut täällä ja täällä. Kuten työtä aloittaessani lupasin, tämä menee valmistuttuaan myyntiin ja ostaja päättää, minkä värinen tästä tulee. Maalaus on tarkoitus tehdä ruiskulla ja maalina käytän Teknoksen vesiohenteista Futura Aqua 40 -maalia (puolikiiltävä). Värisävyn voi valita Teknoksen sisämaalausvärikartasta.

On syytä huomata, että netissä olevan kartan värejä tulee pitää suuntaa-antavina - vain oikeasta värikartasta katsomalla näkee täsmällisen värisävyn.

Lisäksi kannattaa muistaa, että tämä on sekä valmistettu että korjattu käsityönä. Tuotteen ulkoasu ei siis ole tehdastekoisen kaltainen, vaan siinä näkyy sekä valmistajan että korjaajan kädenjälki.

Piianpeilin kokonaisleveys on 40 cm, korkeus 46 cm ja syvyys 24 cm.

Valmiin piianpeilin hinta maalattuna ja kirkkaalla peilillä (asennus kehykseen listoilla, jotka ovat kehyksen taustapuolella) on 80 euroa. Myynti lähtökohtaisesti vain noudettavaksi.

Koska maalaan tuotteen asiakkaan valitsemaan väriin, on ostopäätös sitova. Pohjamaalattuun piianpeiliin on mahdollista käydä tutustumassa Pikisaaressa, kun vain sovitaan aika etukäteen. Myös tarkempia valokuvia voin toimittaa pyynnöstä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti