tiistai 26. syyskuuta 2017

Tmi Tapani K.


Opiskelun alusta asti tavoitteenani on ollut, ja on edelleen, työllistyminen huonekalualan yrittäjänä. Yrittäjän polku ei ole helppo, eikä varsinkaan, jos sille lähtee seisovin jaloin. Sen vuoksi lähden liikkeelle nyt. Toiminimen perustin jo vuosi sitten ja nyt on sopiva aika tuoda se kaapista ulos.

Koulussa alkaa toisen vuoden ensimmäinen jakso olla pian päätöksessään. Kaksi seuraavaa jaksoa ovat ns. TOP-jaksoja, eli TyössäOPpimista. Koska tällä alalla ei varsinaisia työpaikkoja juurikaan ole - huonekalujen entisöijät ovat tyypillisesti yksinyrittäjiä tai korkeintaan muutaman työntekijän yrityksiä - pidän tarkoituksenmukaisena lähteä oppimaan tässä juuri sen kaltaista työssäoloa kuin se sitten aikanaan tulee olemaan.

Nyt on siis hyvä hetki tuoda julki, että minulla on yritys, Tmi Tapani K., jonka toimialaan kuuluu huonekalujen entisöinti, kunnostus ja valmistus. Toiminimelläni on luonnollisesti nettisivut ja kuten nykyaikana tapoihin kuuluu, on se myös sosiaalisessa mediassa - Facebookissa ja Instagramissa.

Toiminimeni puitteissa otan vastaan huonekalujen entisöinti- ja kunnostustöitä sekä valmistan huonekaluja mittatilaustyönä. Yksi ihminen ei voi osata kaikkea, joten pyrin keskittymään kokopuisiin huonekaluihin. Pystyn kyllä tekemään yksinkertaisia verhoilutöitä, minkä lisäksi minulla on valmiiksi sovittuja yhteistyökuvioita vaativampien verhoilutöiden tekemistä varten.

Edellä mainittujen lisäksi olen myös kiinnostunut ostamaan kunnostuskelpoisia huonekaluja.

Olisiko sinulla minulle töitä? 

Ota yhteyttä tämän blogin kautta (yhteydenottolomake sivun reunassa) tai toiminimeni sivun kautta (sähköpostiosoite ja puhelinnumero löytyvät sivulta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti