lauantai 12. toukokuuta 2018

Hiukan huonekaluja


Rakkaat ystävät. On tullut aika esitellä teille uusi huonekaluverstaani, jota olen tässä kevään aikana varustellut. Verstaan nimi on


ja se sijaitsee Oulun Hiukkavaarassa, osoitteessa Hiukanpiha 13. Karttalinkki tässä. Kyseessä on Pohjan prikaatin vanha kasarmialue ja tämä Hiukanpiha 13 on jokseenkin keskellä aluetta oleva harjakattoinen kasarmirakennus, jonka täällä varusmiespalveluksensa suorittaneet muistavat aliupseerikoulun rakennuksena.


Hiukan huonekaluja on toukokuun ajan avoinna sopimuksen mukaan, koska osa ajastani kuluu vielä opintoihin liittyvien asioiden parissa. Säännöllinen aukiolo alkaa kesäkuun toisella viikolla.

Verstaan palveluihin kuuluu mm:

  • Huonekalujen valmistus mittatilaustyönä;
  • Huonekalujen korjaukset ja muutokset;
  • Huonekalujen entisöinti.

Verstaalla on omat kotisivut osoitteessa hiukanhuonekaluja.com ja sähköpostiosoite on posti (at) hiukanhuonekaluja.com.

Tavoitat minut myös puhelimitse, verstaan puhelinnumero on 044 245 1554. Otathan soittaessasi huomioon, että työn luonteen vuoksi en välttämättä pysty joka hetki vastaamaan puhelimeen. Tällöin puhelu ohjautuu vastaajaan, johon voit jättää soittopyynnön tai muun viestin. Soitan mielelläni takaisin - kerrothan viestissäsi, mihin aikaan on paras tavoitella.

Verstaallani on myös Facebook-sivut ja Instagram-tili.

Yritykseni juridinen nimi on edelleen Tmi Tapani K. - Hiukan huonekaluja on toiminimelle rekisteröity aputoiminimi. Y-tunnus on 1262941-2.

Yritykselleni on tulossa myös muita toimintoja, jotka jäävät päätoiminimen alle. Niistä tiedotan sitten, kun asioihin liittyvät järjestelyt ovat riittävän pitkällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti