perjantai 2. maaliskuuta 2018

Toimitila löytyi


Tammikuussa kerroin etsiväni toimitilaa huonekaluverstaalleni. En etsi enää - sopiva paikka on löytynyt, vuokrasopimus allekirjoitettu ja tilan varustelukin jo alkanut. Vielä en kerro, missä tämä paikka on, koska hommat ovat kovasti kesken.

Aloitin varustelun luonnollisesti tärkeimmistä eli poppikoneesta, kahvinkeittimestä ja pullasta. Poppikone on ollut varastossani käyttämättömänä parikymmentä vuotta - joskus 90-luvulla muistelen tuon hankkineeni. Nyt vielä jostain laatikollinen Finnhits-kasetteja, niin jopa alkaa töissä viihtyä.

Tällä verstaalla työskentely on aluksi osa-aikaista, sillä kouluhan jatkuu vielä toukokuun loppuun saakka. Kesäkuussa alkaa sitten tositoimet.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Näin on, ja kiva kun sain aloitettua tilan varustelun juuri nyt: täällä on nyt hiihtolomaviikko eli koko viikko käytettävissä näihin hommiin. Ei tarvitse koulusta lintsata verstaan varustelun takia :)

      Poista
  2. Hyvä homma, että tila löytyi. Onko sinulla vielä sama tila käytössä? Meillä on alkamassa myös tilan etsintä. Samalla täytyy myös hankkia toimistosiivous tietyin väliajoin, että pysyy paikat viihtyisänä ja puhtaana. https://normisiivous.fi/siivouspalvelut/toimistosiivous

    VastaaPoista
  3. Upeaa että tila löytyi. Meille myös löyty toimitila hetken aikaa sitten. Muutamat remontit täytyy kuitenkin tehdä, hankkia toimitilasiivous ja myös kirjanpito täytyy selvittää. Jännittäviä aikoja. Tsempit sinullekin. https://www.gr-siivous.fi/toimitilasiivoukset

    VastaaPoista