keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Monta lautaa tulessa


Ei, en ole - ainakaan vielä - kypsynyt yhteenkään projektiin niin kovasti, että olisin tehnyt niistä polttopuita. Mutta aikamoista moniajoa tämä välillä on. Yhtenä päivänä työstin päivän ensimmäisen puolitoistatuntisen aikana neljää eri projektia, ja olisin voinut hämmentää vielä kahta muutakin, jos pintakäsittelyhuoneeseen olisi mahtunut niitä tekemään.

Senpä takia tässä ei ole ollut oikein mitään kunnollista raportoitavaa täällä blogissa, kun edistyminen kussakin projektissa tapahtuu pieninä askelina. Olisi toki omalla tavallaan helpompaa tehdä ensin yksi työ valmiiksi ja sitten aloittaa toinen - ei olisi keskeneräisiä projekteja joka paikassa - mutta silloin joutuisin väistämättä tilanteisiin, joissa ei olisi muuta tekemistä kuin pyöritellä peukaloita. Tai no, silloin voi tietysti auttaa kavereita heidän projekteissaan, tai ainakin haahuilla ympäri luokkaa häiritsemässä muita. Niinhän sitä pojat koulussa ennenkin tekivät, muistelen.

Otsikkokuvassa on rahiprojektini tämänpäiväisen puuhastelun jälkeen. Edellisen päivityksen jälkeen rahi on saanut pehmusteen - 10 cm paksu vaahtomuovi - ja nyt laitoin siihen domestiikin eli tiiviin puuvillakankaan, jonka päälle tulee vielä ohut vanukerros ennen lopullista verhoilukangasta.

Myös piianpeili on päässyt taas työpöydälle. Minähän yritin syksyllä myydä sitä niin, että ostaja päättäisi värin, mutta kukaan ei ollut kiinnostunut. Peili on ollut varastossa odottamassa lopullista kokoamista ja pintakäsittelyä. Nyt teen sen valmiiksi asti ja sitten yritän myyntiä uudelleen.

Näiden lisäksi työn alla on puolenkymmentä muuta projektia ja yksi vielä kokonaan aloitusta odottamassa. Eiköhän niistäkin tässä kevään aikana synny jotain raportoitavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti