keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Kirpparilöydön muodonmuutos alkaa


Kirpputoreilta voi löytää kaikenlaista. Mitä huonekaluihin tulee, ovat löydöt harmittavan usein laatuunsa nähden ylihinnoiteltuja. Järkevästi hinnoitellut, hyvälaatuiset huonekalut menevät nopeasti kaupaksi ja sellaisten löytäminen on tuurista kiinni. Ahkeruus palkitaan tässäkin - jos kävisi kiertämässä kaupungin kaikki kirpputorit pari kertaa viikossa, olisi kiinnostavien huonekalujen löytäminen paljon todennäköisempää kuin jos sen tekee kerran kuussa tai harvemmin.

Minä löysin eräältä kirpparilta mielenkiintoisen kaapin, joka ei näyttänyt menevän kaupaksi, vaikka hinta oli houkutteleva: kerrassaan kaksi euroa. Jonkin aikaa mietin, haluanko minäkään tätä. Lopulta ajattelin, että miksipä en haluaisi. Saisin tästä projektin, johon ei liity minkäänlaisia suorituspaineita. Ei ole suurtakaan väliä, mitä tästä tulee - ainakaan taloudellinen vahinko ei ole suuri.

Niinpä ostin sen. Kun halvalla sain. Suunnitelmani on, että pidän tämän kanssa hauskaa. Minulla on jonkin verran ajatuksia siitä, mitä tästä voisi tulla, mutta enpä kerro niistä vielä sen enempää. Työstän tätä täytetyönä muiden projektieni ohessa. Niissä kun tulee aina suvantovaiheita, kun täytyy esimerkiksi odotella liimauksen tai maalin kuivumista. Sellaisten oheen tällaisen kanssa puuhastelu sopii mainiosti. On se ainakin parempi vaihtoehto kuin jäiden polttelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti